Snygga kalendrar

Det finns en viss charm med riktiga kalendrar och anteckningsböcker som de digitala versionerna helt enkelt inte fångar. Även om det blivit väldigt vanligt att sköta sin planering och sitt antecknande i mobilen eller datorn är det många som förkastar det.

Man tycker helt enkelt det är skönare att ha en fysisk bok. Många tycker dessutom att det känns tryggare då man inte helt litar på tekniken. Man ska inte heller glömma att man hela tiden lämnar digitala spår när man använder den nya tekniken.

Snygga kalendrar

En kalender är något man använder väldigt mycket under året. Därför är det så klart viktigt att man tycker den är snygg! Låt inte din anteckningsbok endast bli en hjälp när det kommer till planerandet utan även en fräsch accessoar som kompletterar din stil! Det är verkligen skillnad på märken. Moleskine är ett märke som tillverkar både kalendrar och anteckningsböcker och de har blivit jättepopulära tack vare sin unika stil. De har släppt flera olika serier som tilltalar många.

Anteckningsböckerna från serien Passions har teman som handlar om exempelvis vin, resor, recept, filmer, böcker och wellness. De har alltså specialanpassat varje bok utifrån ett specifikt tema och du får därför en perfekt bok till just ditt ändamål. Du kan hitta Moleskine-anteckningsböcker och kalendrar hos Kalenderkungen. Webbshoppen har så klart fler märken att välja mellan, även om Moleskine tillhör de absolut populäraste. Det är lätt att förstå varför.

Olinjerade ark är en stark trend just nu och även dessa typer av anteckningsböcker kan man hitta i Moleskines utbud. När inga linjer styr kan man gett fritt uttryck åt sin personlighet, menar en etnolog i en intervju i Sydsvenskan. Blir papper och penna ett uttryck för vår längtan efter skönhet och kreativitet? Den frågan lämnas obesvarad men själva tror vi nog att det är så.