Hockey som stort intresse

Det är många som har hockey som stort intresse. Främst kanske att titta på ishockey men också att utföra denna sport. Sverige har många duktigt lag och det finns en hel del hockeyspelare som visat sig vara riktigt vassa och fått spel i NHL som är den stora ligan i Kanada och USA. I Sverige så kan vi titta på hockey i olika ligor både för damer och herrar.

Oavsett ålder så kan man utföra denna sport men visst fiss det fördelar att ha börjat i tidig ålder om man vill bli duktig inom hockey. För dig som utför hockey regelbundet vet hur pass viktigt utrustningen är och var man kan hitta detta. Du kanske spelat hockey som yngre och vill på grund av det stora intresset ta upp hockey igen. Kolla upp med den lokala hockeyförningen om det finns någon form av veteranhockey som spelas i klubben där du kan få vara med.

Om inte så kanske ni är ett gäng som kan tänkas spela lite hockey ihop. Lunchhockey är ett begrepp i några städer där man under sin lunch hinner med att spela en halvtimmes hockey innan man äter och sedan fortsätter med sitt arbete. På helger och kvällar så kanske det finns tillgång till spolad is ute där ni kan mer på skoj åka lite skridskor tillsamman med familjen och andra intresserade. Det kanske inte blir så mycket hockeyspelande men man får i alla fall åka skridskor.