Mode – en trendig hobby

Mode och trender är en hobby som aldrig tycks gå ur tiden – kanske för att det hela tiden förändras. Inför varje säsong presenterar de stora modehusen sina kollektioner, som många gånger står till grund för det vi sedan klär oss i kommande säsong. Vilka trender gäller då i vår och hur kan du på ett så ekonomiskt sätt som möjligt anamma dessa trender? Låt dig inspireras här.

Shopoholic? Handla billigare med rabatter

Många som har mode och trender som en stor hobby tycker också om att shoppa. Det kan dock bli lite dyrt i längden, inte minst om du vill hålla dig uppdaterad med det senaste inom till exempel klädmodet. Ett tips är att shoppa mer ekonomiskt, och det finns flera sätt att göra det på. På second hand-butiker kan du hitta många trendiga plagg till låga priser. Du kan också leta rätt på rabatter som gör din shopping mer ekonomisk. Leta rätt på en Gina Tricot rabattkod, som gör att du med gott samvete kan shoppa loss bland deras breda utbud. På Rabattsöks sida kan du dessutom hitta rabatter hos flera andra affärer på nätet.

Vilka trender gäller i vår?

Du som är modeintresserad är säkert ständigt uppdaterad om vad som gäller inom mode och trender inför varje säsong. Detta svänger dock snabbare än någonsin. Här får du lite hjälp på traven för att få en överblick av nyckelplagg, mönster och färger som gäller under våren 2017: vitt, aprikos, gult och leopardmönstrat är hett i år, och inte minst framåt sommaren. Satsa också på plisserat och genomskinligt. Glöm inte heller bort trender inom hår och frisyrer. I år är till exempel flätor hetare än någonsin. Naturliga hårfärger, långa extensions och BOB-frisyrer kommer också att vara trendigt.